VAN / EDREMİT - Şehit Murat Demirci Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS

Mrt

HEDEF YKS PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ GENELİNDE TYT ÇIKMIŞ SORULAR DENEMESİ YAPTIK

Ara

Mesleki Tatbikat Kulübümüz 12. sınıflar arası TYT-AYT DKAB kavramlarını da içeren meslek dersleri kavram bilgi yarışması düzenledi. Yarışmayı 12/D adına katılım sağlayan Mukadim ENGİN, Yasin ALAN ve Muhammed EREN grubu kazandı. Yarışmayı düzenleyen Mesleki Tatbikat Kulübümüze ve danışman öğretmeni Abdullah Sait ZENGİN'e teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz kariyer günleri etkinliğimizin bu ayki konukları, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu akademisyenleri idi. Etkinliğimize katılım gösteren misafirlerimiz; DOÇ.DR. Mehmet Rıza KIVANÇ,  DOÇ.DR. İsmet MEYDAN, Remziye TANRITANIR,  DR. ÖĞR. Üyesi Gülüm SARGIN, ÖĞR. Görevlisi Esin AKARSU, ÖĞR. Görevlisi Şeyma ARVAS,  ÖĞR. Görevlisi Mehmet YURTLU, ÖĞR. Görevlisi Ercan DEMİROK, ÖĞR. Görevlisi Cihat KÜÇÜKKAYA, DOÇ. DR. Hamdullah SEÇKİN, DOÇ. DR. Uğur ÖZBEK, Öğr. Görevlisi Nuran BAZENCİR.  Tanıtılan programlar;

•Çocuk gelişimi,

•Ağız ve Diş sağlığı,

•Eczane hizmetleri,

•Hasta ve yaşlı bakımı,

•Engelli bakımı ve rehabilitasyon,

•Anestezi,

•Diyaliz,

•İlk ve acil yardım,

•Perfüzyon teknikleri,

•Radyo terapi,

•Tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik,

•Tıbbi görüntüleme teknikleri,

•Tıbbi labaratuar teknikleri,

•Tıbbi tanıtım ve pazarlama programlarıdır.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Akademik Kadrosuna zamanlarını bizlere ayırıp davetimize icabet etmelerinden ve değerli bilgi ve deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşmalarından dolayı ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Ali Rıza KUL’a ekibini bizlerle buluşturmalarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ekm

HEDEF YKS projesi kapmsanında Ekim ayı denememizi gerçekleştirdik. Sınav bütün sınıf kademelerinde gerçekleştirilmiştir.

Ekm

HEDEF YKS Projesi kapsamında okulumuz idarecilerinden müdür yardımcımız Ali İhsan YOLCU başkanlığında Akademik Takip Komisyonu toplantımızı gerçekleştirdik.

Ekm

Okulumuz rehber öğretmenleri tarafından 10. sınıf öğrencilerimize öğrenme stilleri konusunda seminer düzenlenmiş olup öğrencilere kendi öğrenme stillerini fark edebilecekleri test uygulanarak seminer sonlandırılmıştır. Rehberlik servisimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

9. sınıf öğrencilerimize yönelik verimli ders çalışma yöntem, teknikleri ve ders çalışma programı hazırlama konularında okulumuz rehber öğretmenleri tarafından seminer verilmiştir. Rehber servisi öğretmenlerimiz Ceylan ÖZDEMİR ve Beyza Dilek SAĞLAM'a teşekkür ediyoruz.